<body>

Om

Nyheder til freaks og andre hanhunde.... Underholdning mens du venter på dine downloads! Her vil du finde alt og intet. Ting som HELT sikkert ikke er værd at gemme eller huske. Spil, babes, teknik, tips og software. fix[snabela]fixxx.dk

Sidste nye posts

Lidt Super Bowl 2004 stuff
Jeg tabte alle mine små væddemål, jeg havde Panthers til at vinde, mindst en safety i kampen, og 3. quarter som det mest scorende. Sad, ingen penge retur til mig!

Også hev Justin, Janets tøj af under showet og det hurtige øje, kunne se et helt bart bryst! Uha da da... NFL skulle have udtalt at MTV aldrig for lov til at lave shows til Super Bowl igen! Her er historien.
Og her er billedet så:

Og min udgave af video klippet er her!
(Ved ikke hvor lang tid linket holder, da det ligger på en Stofanet privat side. Smid en mail, hvis det kniber fix AT fixxx.dk)
BTW Jeg tror jeg er MEGET hurtig ude med både videoklip og billede, da jeg ikke har set noget andre steder endnu.

Nu er den store diskussion så om det hele var planlagt fra Janet og Co. eller et ægte uheld, i mine øjne ser det sgu ret planlagt ud.

Der kom oz en nøgen mand løbende ind på banen! Først forklædt som en dommer, også smed han tøjet midt på banen. Utroligt at det kan lade sig gøre...

Smid en kommentar eller hilsen.
Skriv her | Direkte link | Til bunden