<body>

Om

Nyheder til freaks og andre hanhunde.... Underholdning mens du venter på dine downloads! Her vil du finde alt og intet. Ting som HELT sikkert ikke er værd at gemme eller huske. Spil, babes, teknik, tips og software. fix[snabela]fixxx.dk

Sidste nye posts

Syntes oz lige det var tid til en lille spil update!

Følgende spil er meget tæt på release, de har alle en spilbar demo ude, jeg har faktisk spillet dem alle, og her er min mening.
Painkiller :
Fedt spil, faktisk kom jeg til at tænkte på de gode gamle arcade spil Gaunlet og Ghost'n'Goblins. Det er et First Person Shooter, men med et stærkt arcade feel, for skal virkelig splattes mange monstre og der er et boss level til slut at hver bane. Grafikken er noget af det bedste jeg har set, og det er faktisk det første spil som har lagt min lille maskine ned. Flere steder gik alt i slowmotion, og det hjalp ikke ret meget at sætte kvaliteten ned.
Download demoen her. (227MB)
Syberia II :
Tror jeg faktisk også bliver et fantatisk spil... Hvis man er til old-skool adventures... OG DET ER JEG!
Jeg spillede helt igennem det første spil, og nød hvert sekund, det havde en meget spændende historie og en fed stemming. Og alt det ser ud til at fortsætte i to'eren. Grafikken har blevet lidt mere dynamisk og spændende, men stadig væk samme stil. Kan ikke vente til at se hvor historien bringer Kate hen!
Download demoen her. (84MB)
Gangland :
Demoen var ikke helt stabil på min maskine, den crashede periodisk. Men jeg fik da spillet lidt, og det ser absolut ud til at vi danskere igen har lavet en best-seller. Grafikken er pæn, ikke noget super specielt, men ret ok. Det eneste jeg er bange for er at hele blandingen mellem RPG og action, ikke kommer til at virke helt. Der var lidt tegn på det i demoen, men måske er det ikke noget problem i længden.
Download demoen her. (125MB)

Smid en kommentar eller hilsen.
Skriv her | Direkte link | Til bunden