<body>

Om

Nyheder til freaks og andre hanhunde.... Underholdning mens du venter på dine downloads! Her vil du finde alt og intet. Ting som HELT sikkert ikke er værd at gemme eller huske. Spil, babes, teknik, tips og software. fix[snabela]fixxx.dk

Sidste nye posts

Øv, hvor tiden flyver nogle gange...

Så gik der lige igen 14 dage uden en update.. Lamerfix!
Som et plaster på såret, har jeg lidt forskelligt til jer i næste post.

Først lidt pladder fra min dag... Jeg har endelig fundet en "god" måde at vågne på om morgenen. Jeg er den type som ALDRIG kan stå op til tiden, og kan slukke for mit vækkeur i søvne. Men ved en fejl fik jeg i går nat slået vækning med radio til. Så her til morgen, blev jeg vækket af noget indvandre radio, blandet med en masse radio støj. DET KAN ANBEFALES! Aldrig har jeg hoppet så højt og hurtigt ud af min seng.

Sad og så Sylvster Stallone og Sandra Bullock i Demolition Man på TV3 i aftens, normalt ser jeg ikke film på TV3 pga. af reklamerne, men det var lang tid siden jeg havde set den, og syntes det er en ret ok film. Nå men, kan I alle ikke huske hvordan Taco Bell fastfood kæden, havde overtaget alle resturanter i filmen? Well, i denne udgave var det lige pludselig Pizza Hut, i underteksterne stod der stadig Taco Bell, men logoerne var blevet udskriftet digitalt, det kunne man se hvis man kiggede efter, og der var blevet indtalt ny dialog, men lip syncen passede af helvede til! Kun tydeligt se de sagde "Taco Bell" men ud af højtaleren kom "Pizza Hut"! Helt vildt sjovt at se! Det var i øvrigt også Tacos de fik serveret på resturanten stadig væk.

Smid en kommentar eller hilsen.
Skriv her | Direkte link | Til bunden