<body>

Om

Nyheder til freaks og andre hanhunde.... Underholdning mens du venter på dine downloads! Her vil du finde alt og intet. Ting som HELT sikkert ikke er værd at gemme eller huske. Spil, babes, teknik, tips og software. fix[snabela]fixxx.dk

Sidste nye posts

Gratis programmer er nogle gange de bedste!

Det er efterhånden meget sjældent jeg render ind i nye programmer jeg syntes er geniale. MEN det sker ind imellem man får den der WAUW følelse over for et nyt program. Jeg er lige blevet forelsket i:

Det er selveste Google som står bag, de opkøbte det fra det originale firma og har arbejdet videre på det. Det er så kommet i version 2, for nogle måneder siden, og jeg har lige opdaget det.

Det er et program til at holde orden på dine billeder, men det kan mange, mange andre ting. Og det gør det HURTIGT! Jeg har ind i mellem været misundelig på MAC ejere og deres fine programmer, men dette program er så stilfuldt og hurtigt, at alt det MAC software jeg har set, må gå hjem og dø.

Jeg er for vild med det program!
Jeg kan kun sige, HENT DET NU! Det er gratis, og det vil ændre den måde du arbejder med billeder på.

Smid en kommentar eller hilsen.
Skriv her | Direkte link | Til bunden