<body>

Om

Nyheder til freaks og andre hanhunde.... Underholdning mens du venter på dine downloads! Her vil du finde alt og intet. Ting som HELT sikkert ikke er værd at gemme eller huske. Spil, babes, teknik, tips og software. fix[snabela]fixxx.dk

Sidste nye posts

Coca Cola blowjob?

Jeg kan huske da jeg gik i folkeskole at der var en masse snak om Coca Cola havde skjulte billeder i deres reklamer, og der blev vist også fundet et par skumle billeder i en Disney film engang.
Det havde jeg glemt alt om indtil jeg fandt denne hjemmeside, Snopes.com , de har et par sider om den slags (og meget andet). Den bedste er nok Cola blowjobet! Hvis du ikke kan finde det, så har jeg lavet et lille billede til dig her.

Du vil kunne få timer til at gå inde på Snopes.com, jeg fandt bl.a. disse:
Larve fundt inde i øjet på en dreng (billederne er ikke for sarte sjæle!)
Topløs dame i Disney tegnefilm
C3PO med kæmpe boner!
Hvorfor hedder WD-40, WD-40?
Og sidst hvorfor man selv skal have tøj på når man tager billeder!

Smid en kommentar eller hilsen.
Skriv her | Direkte link | Til bunden