<body>

Om

Nyheder til freaks og andre hanhunde.... Underholdning mens du venter på dine downloads! Her vil du finde alt og intet. Ting som HELT sikkert ikke er værd at gemme eller huske. Spil, babes, teknik, tips og software. fix[snabela]fixxx.dk

Sidste nye posts

En lille post fra min Xbox

Ikke fordi det er specielt vildt, men jeg sidder lige nu i min stue, i min sofa, med foedderne oppe paa sofabordet, mit traadloese keyboard i skoedet, mit TV som skraerm og min Xbox med Linux paa.
Har haft dette oppe at koere foer, men denne gang virker det sgu ret godt.

Jeg kan boote min Xbox op i Linux, lynhurtigt og surfe med Firefox paa mit TV. Smart... Det som har gjort det hele lettere og hurtigere denne gang er, X-DSL, en ny Linux lavet med performance som krav nummer et.
Har tidligere proevet Gentoox, den var ogsaa fin, men laaaangsom.

Nu mangler jeg bare at finde ud af hvordan man laver ae, oe og aa, paa en Linux!

(Det var ikke så svært, der var et lille script til det...)

Smid en kommentar eller hilsen.
Skriv her | Direkte link | Til bunden