<body>

Om

Nyheder til freaks og andre hanhunde.... Underholdning mens du venter på dine downloads! Her vil du finde alt og intet. Ting som HELT sikkert ikke er værd at gemme eller huske. Spil, babes, teknik, tips og software. fix[snabela]fixxx.dk

Sidste nye posts

ProShop Direkte fuckup?

Ja, min "nye" PC virker stadig ikke, her over weekenden fik jeg testet mit bundkort og CPU, efter at have fået det tilbage fra ProShop. De mente ikke det fejlede noget. Men det gør det! Og havde jeg ikke haft en ekstra PC så ville jeg nok være MEGET pissed nu.

Så nu skal jeg til at prøve igen... GAAAB! Hvis de ikke er hurtige og laver det denne gang, bliver jeg nok nød til at lave lidt ballade! ;-)

Jeg er iøvrigt blevet den lykkelige ejer af en bærbar, en Fujitsu Siemens Amilo M3438G, det er guf! Et kort review her. 17" widescreen, 1GB RAM, 80GB hardisk, 256MB GeForce Go6800...

Smid en kommentar eller hilsen.
Skriv her | Direkte link | Til bunden