<body>

Om

Nyheder til freaks og andre hanhunde.... Underholdning mens du venter på dine downloads! Her vil du finde alt og intet. Ting som HELT sikkert ikke er værd at gemme eller huske. Spil, babes, teknik, tips og software. fix[snabela]fixxx.dk

Sidste nye posts

Monkey Demo

Jeg får spillet en del på det sidste, pga af mit nye grafikkort.. Så jeg er startet på at spille Half-Life 2, det er sgu et fantatisk spil... Og eferhånden også et lidt ældre spil, og der er stadig ikke noget som kommer tæt på grafisk eller i fysik-engine.

Fik også prøvet den nye King Kong demo, den var ganske underholdende og meget intens. Jeg var meget tæt på at smadre min højre muse-knap. Prøv det og du vil forstå hvorfor!

Hent King Kong demoen her.

(Af en eller anden grund kan jeg ikke uploade billeder til FTP idag, så jeg prøver igen imorgen.)

Smid en kommentar eller hilsen.
Skriv her | Direkte link | Til bunden