<body>

Om

Nyheder til freaks og andre hanhunde.... Underholdning mens du venter på dine downloads! Her vil du finde alt og intet. Ting som HELT sikkert ikke er værd at gemme eller huske. Spil, babes, teknik, tips og software. fix[snabela]fixxx.dk

Sidste nye posts

Core Codec H.264


Jeg er begyndt at se bl.a. Lost og Heroes i 720p HDTV, men havde lidt problemer med at få det hele til at køre 100%, jeg prøvede med forskellige Codecs og Codec packs (f.eks. K-lite). Med nogle kunne jeg slet ikke se noget, andre havde bare langsom afspilning. Selv gode gamle VLC player kunne ikke klare det.

Så var det jeg rendte ind i ikke mindre end hvad de selv kalder verdens hurtigste H.264 codec! Og jeg må sgu sige der er noget om det... Efter installation af dette codecs, har alt kørt med fuld knald! Og det er endda på min "lille" bærbar her...

Etiketter:

Smid en kommentar eller hilsen.
Skriv her | Direkte link | Til bunden