<body>

Om

Nyheder til freaks og andre hanhunde.... Underholdning mens du venter på dine downloads! Her vil du finde alt og intet. Ting som HELT sikkert ikke er værd at gemme eller huske. Spil, babes, teknik, tips og software. fix[snabela]fixxx.dk

Sidste nye posts

Heroes Season 2 (endelig) slut

Jeg må indrømmer at jeg næsten ikke engang gad se de sidste par afsnit jeg havde hentet... Men jeg tvang mig selv til det, og der var da ok momenter, men uha hvor har denne sæson godt været en skuffelse! Sæsonen sluttede jo lidt tidligere pga. forfatter strejken, man må håbe de kommer tilbage med en masse nye spændende ideer til sæson 3!

Næe, slutningen på Dexter, se den holdt 100%! Hvis du ikke allerede ser Dexter, så kan jeg varmt anbefale den serie!

For at fejre slutningen af denne omgang Heroes er der her en lille Razzi video med Hayden i en fræk rød kjole...

Preview:


Download her via RapidShare.com

Etiketter: ,

Smid en kommentar eller hilsen.
Skriv her | Direkte link | Til bunden
 •  Anonymous Luigi siger:
  9. december 2007 18:56:00 CET  

  Jeg vil nu ikke mene at sæson 2 af heroes har været skuffende. Jeg synes stadig de er gode til at skabe action og en masse forskellige historier der hænger sammen. men ja slutningen kom ret hurtigt.
  Men vil også giver dig ret i at dexter er super fedt. og jeg vil også anbefale det til alle. Men sæson 2 har da ikke fået sin afslutning endnu? jeg ser i hvert fald frem til morgendagen afsnit. top

 •  Anonymous Luigi siger:
  9. december 2007 18:57:00 CET  

  Jeg vil nu ikke mene at sæson 2 af heroes har været skuffende. Jeg synes stadig de er gode til at skabe action og en masse forskellige historier der hænger sammen. men ja slutningen kom ret hurtigt.
  Men vil også giver dig ret i at dexter er super fedt. og jeg vil også anbefale det til alle. Men sæson 2 har da ikke fået sin afslutning endnu? jeg ser i hvert fald frem til morgendagen afsnit. top

 •  Anonymous Nick siger:
  10. december 2007 11:16:00 CET  

  Jeg er helt uening med dig. Synes det har været en kanon sæson indtil videre. Der er 10 gange mere action i denne sæson i forhold til første.

  Tror heller ikke sæson 2 er slut endnu. De arbejder måske videre med den, men der kommer ikke noget afsnit på NBC i aften, så ingen torrents i morgen :( top