<body>

Om

Nyheder til freaks og andre hanhunde.... Underholdning mens du venter på dine downloads! Her vil du finde alt og intet. Ting som HELT sikkert ikke er værd at gemme eller huske. Spil, babes, teknik, tips og software. fix[snabela]fixxx.dk

Sidste nye posts

Fix anbefaler TRSJeg har nu fulgt med i "The Totally Rad Show" i ca. et 1/2 år, i starten syntes jeg bare det var et OK show, men efterhånden må jeg sige at jeg glæder mig til at se det hver mandag/tirsdag. Det er et show lavet af nørder for nørder. De anmelder film, TV, spil og lidt tegneserier. Jeg kan specielt godt li deres indbyrdes kemi, og hele deres anmelde stil. Så check det ud!
The Totally Rad Show starts out with a brief intro before they get in to the movies that they will be reviewing that week. The show is then divided in different segments like Movies, Games, Comics and TV. They also occasionally have shorter segments such as "Dan Becomes A Man" where they teach Dan Trachtenberg to do something manly (ex: In Episode 12 they taught Dan how to smoke a cigar). The unseen camera operator "Steve" often gives his input through the use of images and text that pop up on the green screen.


The Totally Rad Show her.
Deres Wiki.

Etiketter: , ,

Smid en kommentar eller hilsen.
Skriv her | Direkte link | Til bunden
 •  Blogger Danny. siger:
  3. april 2008 17:55:00 CEST  

  Jeg Har nu set episode 51 og jeg må dog indrømme at jeg har savnet et nyt/godt program til at anmelde spil, film og sågar bøger.
  Men det her er ikke det!.
  Episode 51 varer omtrent 51 minutter og de anmelder 2 film og 1 spil. Derudover snakker de om grafikken hvilket er godtnok men fremfor at snakke om den mener jeg de burde demonstrere den. Der kører ganske noget ingame footage i baggrunden men når man udgiver episoder i HD kvalitet burde man kunne gøre bedre.
  Det jeg vil frem til er at hovedpersonerne bliver fremprioriteret fremfor det stuff de anmelder og det synes jeg er en stor stor fejl. top