<body>

Om

Nyheder til freaks og andre hanhunde.... Underholdning mens du venter på dine downloads! Her vil du finde alt og intet. Ting som HELT sikkert ikke er værd at gemme eller huske. Spil, babes, teknik, tips og software. fix[snabela]fixxx.dk

Sidste nye posts

1000$ hacker update

Som jeg skrev den anden dag, så fik jeg hævet to gange $500 fra min VISA konto den anden dag, som jeg overhovedet ikke havde noget at gøre med...

Jeg må gi' lidt ros til Danske Bank, de gav en super service hele vejen igennem, de fik lukket mit VISA kort og bestilt et nyt med det sammen, og efter et besøg i banken torsdag eftermiddag hvor jeg skrev under på jeg ikke havde hævet de penge, kom pengene tilbage på min konto igen allerede i går! Og det hele var endda gratis, så tak Danske Bank.

Jeg har ikke fundet noget super seriøst på den maskine, som jeg tror snupper mit kontonummer, andet end nogle porte var åbnet i Windows Firewall også lå der en inaktiv trojan downloader EXE i "System Volume Information" folderen. Men det kan jo også nemt have været nok... Har også scannet for RootKits, men fandt heller ingen. Men tror nu bare jeg laver en ny install alligevel.

Smid en kommentar eller hilsen.
Skriv her | Direkte link | Til bunden
 •  Blogger Jan Olsen siger:
  15. juli 2008 09:09:00 CEST  

  Har du en konto hos Servage.net? top

 •  Blogger Fix siger:
  15. juli 2008 17:15:00 CEST  

  Ja, tror du det er via deres system de har det fra? Kan ikke se noget på deres hjemmeside... Eller min admin side... top

 •  Anonymous Anonym siger:
  15. juli 2008 17:29:00 CEST  

  Skönt att du fick dina pengar tillbaka.

  Jag brukar rootkit-scanna från Ultimate Boot CD på ett USB-Minne
  http://www.ultimatebootcd.com/forums/viewtopic.php?t=155
  (fast säkrast är ju bara att installera om) top

 •  Blogger Jan Olsen siger:
  15. juli 2008 23:04:00 CEST  

  Servage er den eneste fællesnævner jeg kunne finde med en anden, som har mistet PRÆCIS de samme beløb som mig - endda på samme tidspunkt og samme steder.

  Dog har seneste skud på stammen ikke noget med Servage at gøre, men det er også andre beløb og andre steder pengene er blevet brugt.

  Dog ved jeg med sikkerhed, at Servage er blevet hacked (op til flere gange) og det er der efterhånden adskillige beviser for. top

 •  Anonymous julli siger:
  16. juli 2008 17:23:00 CEST  

  Jeg får nogle popups fra siden, som så åbner siden til Winantivirus2008, hvilket er et spyware program. Det er første gang i meget lang tid at jeg har set det på nogen side.. (Køre med reklame filter) top

 •  Blogger Fix siger:
  17. juli 2008 16:56:00 CEST  

  Jan Olesen: Tak for info, må holde lidt øje med dem så. Og overveje at skifte host.

  Julli: Jeg tror det er når du trykker på nogle af billederne, de ligger ikke på min side, men typisk på ImageVenue, og de har tit problemmer med den slags. top