<body>

Om

Nyheder til freaks og andre hanhunde.... Underholdning mens du venter på dine downloads! Her vil du finde alt og intet. Ting som HELT sikkert ikke er værd at gemme eller huske. Spil, babes, teknik, tips og software. fix[snabela]fixxx.dk

Sidste nye posts

Hackere snupper lige $1000

Hejsa trofaste besøgende!

Tja, så gik der endnu en gang lang tid uden en post. Har ikke haft lyst/tid og alle mulige andre undskyldninger!

Men i dag opdagede jeg lige at der var minus på min ene bank konto (fik en automatisk mail), og det burde der ikke være. Så jeg gik ind i min netbank (Danske Bank), og ganske rigtigt der var hævet to gange $500! DAMN!

Bankinfo:
VISA-transaktion
USD 500,00
PKSER.COM
GIBRALTAR
GIBRALTAR

Da jeg ringede og snakkede med Danske Bank's, kunne de fortælle jeg ikke var den eneste og at det var sket via en Poker hjemmeside.
Fik lukket mit kort, og skal ned og lave en indsigelse i min lokal afdeling imorgen.

Så er spørgsmålet bare hvordan de har fået mine VISA kort informationer! Og jeg er bange for jeg ved hvordan... Jeg er ikke sikker endnu, men tror det skyldes at jeg installerede en ny download manager til RapidShare. Jeg har brugt RapGet, i lang tid, men det holdt op med at virke på min ene maskine (Mit media-center) så jeg fandt et andet et. Det blev anbefalet på et stort Warez forum, warez-bb.org. Og hedder US Downloader. Er ikke sikker på det er synderen endnu, da jeg ikke har været hjemme siden jeg opdagede at jeg manglede $1000. Men så snart jeg kommer hjem skal jeg på spyware jagt!

Smid en kommentar eller hilsen.
Skriv her | Direkte link | Til bunden
 •  Anonymous Julli siger:
  9. juli 2008 21:15:00 CEST  

  Fucker, det lyder giftigt..

  Jeg håber at du finder kilden, jeg kender mange der bruger RapidShare, og håber ikke at det er dem der er "going bad".

  Det vil være rart at kunne advare mod de skyldige, samt hvis de kan sagsøges langt ind i helvedet! top

 •  Anonymous Jan Olsen siger:
  10. juli 2008 09:15:00 CEST  

  Hej

  Godt nok er der ikke tale om samme transaktion, men prøv evt. at se følgende blogindlæg: http://kamajole.dk/blog/2008/07/06/ludomani/

  Jeg har ikke installeret eller brugt det program du skriver om og har aldrig brugt penge på online gambling sites, så jeg har pt. ingen anelse om hvad/hvordan det er sket.

  Men som Frank skriver i en kommentar, så har han fået fratrukket præcis samme beløb, så vi vil prøve at finde frem til den fælles nævner der måtte være. top

 •  Anonymous Anonym siger:
  11. juli 2008 11:42:00 CEST  

  Du må jo bare se det som prisen for pirateri. Det er jo sikkert en del mindre, end hvad det ville have kostet dig at købe de ting der bliver downloadet. top

 •  Anonymous Anonym siger:
  14. juli 2008 21:30:00 CEST  

  Og du ved selvfølgelig hvad han bruger rapidshare til.
  Latterlig kommentar at komme med. top

 •  Anonymous Anonym siger:
  27. juli 2008 13:18:00 CEST  

  Æh, det er da mere latterligt af forsøge at benægte det. Bloggen lægger jo ligesom op til hvad den konto bliver brugt til...

  Du skal ikke bilde mig ind, at det udelukkende bliver benyttet til at hente updates, gemme mails, billeder, flytte store filer mellem arbejde osv - yeah right.

  En ting er at piratkopiere noget, fair nok. Men når man tager nogen i røven, så at pive når ligesindede tager en selv i røven er sgu for whineragtigt. Det er lærepenge. top